megaplus-productes
Productes més venuts

megaplus-testimonis
Testimonis

Tinc 45 anys i he estat fent esport més de 15, Sempre he trobat el que vull a Megaplus, i si no, ells m'ajuden. Gràcies
alberto
Alberto
Porto anys anant al gimnàs sense cap objectiu en particular simplement, m'agrada estar en forma. Per tant, no tinc gaire experiència en suplements nutricionals. Aquest web em va fer reconsiderar la meva opinió de forma instantània..
albertotestimonial
Marc
Salutacions des d'aquí només vull agrair l'assessorament tan professional que ofereixen. I espero que continueu estant quan ho necessiti..
Maria del Mar
He estat comprant productes de Megaplus molt de temps i mai va tenir problemes tant en els lliuraments i pagaments, Recomano per la serietat amb què tractar els seus clients.
Ricardo
Ricardo

megaplus-testimonis
Bloc / Articles recents

Football player with ball in action under rain outdoors

Futbol

Totes les qualitats d'un jugador de futbol, depenen tant de la seva base física com de la “gasolina” (energia) necessària per desenvolupar-les.Una alimentació amb l'aportació inadequada de nutrients provoca una disminució significativa de totes i cadascuna de les virtuts del practicant.

Detalls

Ready to hit!

Condicions físiques per jugar a tennis

Per jugar al tennis s'han de reunir diverses condicions físiques com la resistència, velocitat, força i en especial coordinació i gran capacitat mental en general per tant la preparació física s'ha tornat realment complexa.

Detalls