AVÍS LEGAL. En compliment de la LSSI.

Raó social: ARTESANIA AGRÍCOLA, S.A.
Domicili social: Ctra Vilafranca, WG C15B Km 5,2, 08810 – Sant Pere de Ribes, Barcelona
Dades d'inscripció: Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, la 16-3-1976
CIF: A-08387854.

CONDICIONS GENERALS D'ACCÉS I ÚS D'AQUEST LLOC WEB (en "Condicions generals")

 • Estan accedint a un lloc web propietat de artesania agrícola, S.A. "Usuari" significa que qualsevol persona física o jurídica que accedeix a ells o accedir a aquest lloc web subjecte a aquests termes i condicions de privacitat i protecció de dades personals.
 • En general no exigeix prèvia subscripció o registre com a usuari per accedir a i ús d'aquest lloc web, sense perjudici que l'ús de determinats serveis i continguts requereix registre com a usuari autoritzat en la forma expressament indicada en cada cas.
 • Anuncis, publicacions sobre els nostres productes, promocions i ofertes contingudes en aquest web estan dirigides a residents a Espanya i són vàlides només en el territori de l'estat espanyol.
 • Artesania agrícola, S.A. es reserva el dret de modificar o suprimir en qualsevol moment i sense previ avís el contingut, serveis i informacions que es troben en aquest lloc.
 • Per l'artesania agrícola, S.A. Pot proporcionar els serveis o productes oferts en aquesta pàgina web, Serà necessari que l'usuari omple totes les dades i altres informacions sol·licitades en els formularis que conté la Web per a cada cas, llevat que altrament expressament. En el cas que l'usuari no omplir tots els camps del formulari, Artesania agrícola, S.A. Vostè pot decidir no proporciona l'usuari del servei o producte en qüestió.
 • L'usuari es compromet a utilitzar aquest lloc Web i serveis d'acord amb aquests termes i condicions i normes que siguin aplicables.
 • L'usuari es compromet a no utilitzar aquest lloc web i els seus serveis amb finalitats o efectes il·lícits, contrari a les disposicions d'aquestes condicions generals i condicions, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol manera poden danyar, Impossibilitar, sobrecarregar o deteriorar el lloc web i els serveis o impedir la normal utilització o gaudi d'aquest lloc Web i els serveis pels usuaris.
 • No està permès reproduir, distribució, comunicació pública i transformació dels continguts d'aquest lloc web, manera gratuïta gratuïtament o mitjançant contraprestació econòmica, i en qualsevol forma o mitjà.

AVÍS LEGAL SOBRE PROPIETAT INTEL·LECTUAL I INDUSTRIAL

Són propietat de l'artesania agrícola, S.A. i estan protegits per la legislació espanyola, la Unió Europea i internacional, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial sobre aquest lloc Web i qualsevol dels seus continguts.

GALETES

Artesania agrícola, S.A. Utilitzar cookies propis i tercers per millorar la seva experiència de navegació i per mostrar contingut personalitzat per als vostres interessos. Podeu obtenir més informació anant a nostres política de galetes.

AVÍS LEGAL SOBRE DADES PERSONALS

Aquesta pàgina web poden tractar dades de caràcter personal dels usuaris que visiten, registrar-se o fer qualsevol consulta o petició a través dels canals d'atenció al client.
Quan sigui que captura de dades trobareu la política de privadesa corresponent, amb tota la informació referent al tractament dels mateixos per artesania agrícola, S.A..

Si vostè té alguna pregunta o li agradaria exercir els seus drets en relació amb les seves dades personals, Contacti amb nosaltres per correu electrònic a la adreça rgpd@artesaniaagricola.com

D'acord amb la llei espanyola de protecció de dades personals.

Artesania agrícola, S.A. no està obligat a usuaris, per la divulgació de les seves dades personals a tercers, que no és deguda a causes directament imputable a artesania agrícola, S.A., o per l'ús d'aquestes dades a l'embarcació no agrícoles tercer, S.A..

Comentaris dels usuaris no reflecteixen l'opinió de l'artesania agrícola, S.A., Artesania o agrícoles, S.A. fa declaracions en aquest sentit. Artesania agrícola, S.A. no serà responsable de qualsevol error, inexactitud o irregularitat que puguin contenir comentaris.

Comentaris d'usuari del proveïdor cedeix aquests drets per a la col. locació dels comentaris en el lloc Web de l'artesania agrícola, S.A., seves pàgines de xarxes socials, etc.., per tal que altres usuaris de llocs diferents poden accedir-hi.

GARANTIES I EL DRET DE DESISTIMENT

GARANTIES

Si contractes com a consumidor i usuari, Oferim garanties sobre els productes que venem a través megaplus.es en els termes legalment establerts per a cada tipus de producte, responent, per tant,, per la manca de conformitat d'ells manifestant-se en el termini de dos anys des del lliurament del producte.

Reclamar i fer complir la garantia, el consumidor pot referir-se a info@megaplus.es en un termini general de 2 anys des del lliurament del producte i sempre segons les condicions i limitacions establertes en la legislació aplicable.

Los productos alimentarios, complementos alimenticios y productos cosméticos son productos perecederos y de consumo y, per tant,, no tenen garantia si s'han començat a ser consumits o sobre ells ha passat el període de caducitat de consum preferent que han establert, Per tant, una vegada lliurat a casa del client, només s'accepten devolucions en cas de qualsevol dany que sigui aliè a la final al client o fàbrica per defecte, sempre que el producte no s'ha obert o desprecintado.

Quan és un producte no en conformitat, el client pot triar entre la substitució o reparació del mateix, sense haver de pagar despeses de client que impliquen aquests fets.

Per enregistrar la reclamació i començar amb el tractament de la incidència, el client ha d'enviar un correu electrònic a info@megaplus.es indicant els fets i les instruccions necessàries donar cabuda a la sol·licitud es passaran a tu.

Dret de desistiment

Vostè té el dret de retirar del present contracte en el termini de 14 dies naturals sense necessitat de justificació. S'extingeix quan el període de retirada a la 14 Calendari de dies des del dia indicat vostè o un tercer per vostè, altre que el transportista, Ha adquirit la possessió dels béns material. D'exercir el dret de desistiment, Cal que ens notifiqui per correu electrònic info@megaplus.es su decisión de desistir del contrato. Podrá utilizar el modelo de formulario de desistimiento que figura a continuación, aunque su uso no es obligatorio. Para cumplir el plazo de desistimiento, basta con que la comunicación relativa al ejercicio por su parte de este derecho sea enviada antes de que venza el plazo correspondiente.

Consecuencias del desistimiento

En caso de desistimiento por su parte, le devolveremos todos los pagos recibidos de usted, incluidos los gastos de entrega (amb l'excepció de la despesa resultant de les eleccions per la seva part d'una modalitat diferent de menys car modalitat ordinària oferim) sense cap demora injustificada i, en qualsevol cas, a l'últim 14 dies naturals des de la data en què s'informa de la seva decisió de retirar d'aquest acord. Es procedirà a fer la devolució utilitzant el mateix mètode de pagament utilitzada per a la transacció inicial per a vostè, a no ser que haya usted dispuesto expresamente lo contrario; en qualsevol cas, no incurrirá en ningún gasto como consecuencia del reembolso.

Podremos retener el reembolso hasta haber recibido los bienes, o hasta que usted haya presentado una prueba de la devolución de los mismos, según qué condición se cumpla primero.

Deberá usted devolvernos o entregarnos directamente los bienes en nuestro almacén situado en Ctra. Vilafranca C15-B Km 5,2 08810 – Sant Pere de Ribes, sense cap demora injustificada i, en cualquier caso, a más tardar en el plazo de 14 días naturales a partir de la fecha en que nos comunique su decisión de desistimiento del contrato. Se considerará cumplido el plazo si efectúa la devolución de los bienes antes de que haya concluido dicho plazo. Deberá usted asumir el coste directo de devolución de los bienes.

Solo será usted responsable de la disminución de valor de los bienes resultante de una manipulación distinta a la necesaria para establecer la naturaleza, las características y el funcionamiento de los bienes.

Productos excluidos del derecho de desistimiento

El derecho de desistimiento no será aplicable a los contratos que se refieran a:

 1. El suministro de bienes confeccionados conforme a las especificaciones del consumidor y usuario o claramente personalizados.
 2. El suministro de bienes que puedan deteriorarse o caducar con rapidez.
 3. El suministro de bienes precintados que no sean aptos para ser devueltos por razones de protección de la salud o de higiene y que hayan sido desprecintados tras la entrega.
 4. El lliurament dels enregistraments sonors o programari de vídeo ordinador tancat o tancat que ha estat desprecintats pel consumidor i usuari després del part.

Haga click en el siguiente enlace para descargar el modelo de formulario de desistimiento: