Tot el que puc dir és Wow! Després d'anys de construcció de llocs a mà vaig pensar que anava a provar un tema de WordPress. M'alegro de triar el teu, es veu fantàstic i ha estat molt fàcil d'adaptar a les meves necessitats.

Funciona perfectament en tots els dispositius que he provat físicament i també a través de browserstack.

Qualsevol persona preocupada per la velocitat dels temes, no hauria de ser. Posa'l en un servidor decent a prop del teu públic i volarà, les meves proves mostren 1.4 segones vegades de càrrega sense cap connector de memòria cau.

El suport ha estat molt ràpid i professional.

Com a usuari durant molt de temps d'Envato (es trobaven en un garatge, quan em vaig unir a) Puc dir fàcilment que aquest és el meu producte favorit que mai he comprat!

Deganb (deganb)via ThemeForest

Thank you very much and send my well wishes to the team as well, you guys have done a great job.

Alanvia Support Portal

I have purchased 3 different themes from Dream-Theme and they are all amazing(5/5 estrelles), keep up the great work!

fanuzzivia Support Portal

Its a Kickass Template for Sure, Thanks guys!! You Rock

rorymcauley (Ryan McAuley)via Support Portal

My two year search is over! I have tried over 30 themes from Themeforest, many of them occupying the top 10, but The7 is by far the best I have used. That’s not to say the other themes are poor, it’s just that The7 is the fastest, easiest to make a site look professional (I have no idea about coding html etc) and the demo material is second to none. I can’t believe these guys charge $55; well it’s definitely the best $55 dollars I’ve ever spent on a product. Thank you so much Dream-Theme; this site so much deserves to be number 1.

lordlucan101via ThemeForest

Great theme and a really great support! 5estrelles!

goldface82mitjançant themeforest

Best theme I have ever worked with thank you! Can not recommend it enough:) […]

voncmsmitjançant themeforest

Great theme and really prompt reply to my query, highly recommend this theme and author to anyone reading.

LionEarsmitjançant themeforest

A most impressive template. I’m throughly impressed by it’s flexibility and ease of use. Gran treball!

travisbraggmitjançant themeforest

[…] Tingueu en compte per a qui desitgi aquest tema:
Si vostè és experimentat amb WordPress, HTML/CSS o són nova i acaba de començar, la manera que això està empaquetat hauria de ser l'estàndard d'or en distribució de plantilla de WordPress, i us animo a cometre i comprar aquest tema. -No hi ha res millor.

FastNOCmitjançant themeforest

Bufar donant aquest tema 5 estrelles. Gràcies per la seva resposta ràpida a les meves preguntes de vendes pre. Aquest és per lluny el tema més impressionant que he utilitzat & són diversos els clients que han comprat temes de TF. Mantingui el bon treball. si podria donar a aquest un 10 índex d'estrella que vols. Gràcies!

TheShadowsmitjançant themeforest

A tots els amics de themreforest, com un cap-fonamentals-web-dev experiència ppl, realment recomano aquest tema,, la guia d'usuari no és important, tot el que has de fer és instal·lar, i veure el codi de demostració curt al seu lloc de demostració.

Llavors implementar les parts que vulguis, Si el seu pla s'ha planejat així, confia en mi, només triga menys de 3 hores per acabar el seu lloc web.

Fa dies vaig comprar aquest tema, i només començava a utilitzar això sense cap pla, i només em cal poques hores per crear la pàgina d'inici simple.

Fàcil d'entendre l'estructura, corba d'aprenentatge és molt suau.

He comprat un munt de temes wp aquí, però aquest tema és realment impressionant! Només comprar i provar, podràs gaudir de.

simonzhanyhmitjançant themeforest