Preguntes i respostes MegaPlus

Per què triar Megaplus??

Megaplus és una marca, especialment enfocada a la qualitat i, per tant, la matèria prima i les fórmules utilitzades son excel·lents, cosa que es tradueix en una més gran eficàcia del producte. A més a més, desenvolupem agradables sabors al paladar, que fan dels nostres productes agraïts de prendre i fàcils de digerir. És per això que molts esportistes d'elit escullen els nostres productes per als seus entrenaments i competicions més exigents.

Com es pot comprovar la qualitat dels nostres productes??

Primer de tot, les nostres matèries primes són de les millors marques europees i americanes, cosa que garanteix un alt nivell de qualitat. En segon lloc, el sabor dels productes i la fàcil digestibilitat es percep amb facilitat, especialment per a algú acostumat a aquest tipus de productes. Finalment, els nostres productes utilitzats correctament et proporcionaran resultats que notaràs tu mateix.

Quin producte és el millor per a mi??

En funció de la finalitat que segueixis o l'esport que practiquis, uns productes seran més adequats que d'altres per a tu. Us recomanem que naveguis pels apartats d' "Esport" o "Objectius" en aquesta mateixa web per fer-te una idea més clara. Si encara dubtes, posa't en contacte amb nosaltres a través del formulari de la web.

Com preparar un batut de correctament?

El millor seria preparar el batut en una liquadora. Per fer-ho és posa primer segons el producte, llet o aigua a la liquadora i llavors s'afegegix la pols. Després d'entre set i deu segons a la batedora el producte està llest per prendre. Per una preparació ràpida, podeu utilitzar els nostres Shakers.

Quin producte necessito pel meu esport??

A la secció "El meu esport" pots buscar i trobar el teu esport i el que més s'asembli. Si fas clic damunt d'ell, podràs veure les nostres recomanacions nutricionals per optimitzar el teu rendiment. Si no trobes el que busques, escriu-nos directament a través del formulari "Contacte".

Quin producte necessito per aconseguir els meus objectius??

En l'apartat "Objectius" de la web, pots trobar una col·lecció dels objectius més freqüents que es poden perseguir amb l'esport i els quals poden ajudar-te a aconseguir els nostres productes. Si no trobes el que busques, escriu-nos directament a través del formulari "Contacte".

Els vostres productes són recomanables per a les competicions d'alt nivell??

No només és recomanable sino que estan especialment dissenyats per dur a l'esportista al seu màxim rendiment. Molts esportistes d'elit, entre els quals es troben els corredors de maratons, jugadors de futbol professional , ciclistes i culturistes campions utilitzen els nostres productes.

Cal prendre suplements nutricionals si l'activitat física és poc intensa?

La suplementació nutricional no és específica de les activitats intenses, També té molts beneficis per a l'activitat física suau. Una bona suplementació farà que el teu esforç doni més resultats i també tindrà cura del teu cos.

Els productes Megaplus poden donar positiu en algun control antidopatge??

No, els nostres productes estan dissenyats per complir plenament amb la Llei Antidopatge.

Els productes son sense gluten?

La majoria dels nostres productes són sense gluten. Està indicat a la descripció de cada un dels nostres productes sense gluten.

Qui escriu les entrades del bloc??

Les entrades en el nostre blog les escriuen professional en esports de nutrició de la nostra empresa o són notícies de fonts fiables.

Puc comprar els vostres productes en una botiga física??

Per descomptat, de fet la majoria dels nostres productes també els venem a través de botigues físiques. Contacta amb nosaltres a través de la pestanya "Contacte" amb la teva adreça perquè poguem indicar-te la botiga més propera.

Tinc problemes amb la compra en línia, què puc fer??

Contacta amb nosaltres mitjançant el formulari de "Contacte" o truca'ns al telèfon que apareix al peu de pàgina.

Quant triga a arribar una comanda online??

Normalment, rebràs la teva comanda entre dos i tres dies hàbils més tard.

Com fer una reclamació??

Escriu-nos a través del formulari "Contacte" i et respondrem tan aviat com sigui possible.

El podem ajudar?    TRACTAMENT DE DADES. -Informació de la clàusula:

    El text que es mostra a continuació han de figurar en totes aquelles formes que utilitzen per recollir les dades personals dels seus clients, Si realitza sobre paper com si es recullen a través d'un formulari web. RESPONSABLE: Identitat: Artesania Agricola S.A.. - Adreça: Crta de Vilafranca-WG C15B Km, 5 de Sant Pere de Ribes (Barcelona, Espanya), respectivament.- Telèfon: 93 896 28 35 - Correu electrònic: info@megaplus.es. En nom de l'empresa, podem tractar la informació que vostè proporciona per a prestar el servei demanat, Comprovi el seu preu. Les dades proporcionades es mantindrà sempre que la relació durant els anys necessaris complir amb les obligacions jurídiques o comercials. Les dades no es transfereix a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir la confirmació sobre si en Doblerc comunicacions s.l.. Per tant estan tractant de la seva personal dades tenen dret a accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no és necessari.

    També demano la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb la demanada i fidelizarle com a client.

    No

    Alguns dels nostres productes