Som fabricants:

fabricante-productos-nutricional-megaplusMegaplus posa a disposició de l'esportista, des de 1994 i gràcies a la seva àmplia experiència en el camp de la nutrició dietètica, una gamma de productes alimentaris, basats en la recerca puntera en l'àmbit mèdic-esportiu.

La nostra missió és "Millorar el rendiment fisic dels esportistes a través del desenvolupament i fabricació de suplements nutricionals de qualitat".

Per aconseguir-ho, Pensem que la millor manera és desenvolupar i fabricar els nostres propis productes sempre.

Per què escollir Megaplus?

  • Utilitzat per esportistes d'elit
  • Qualitat i eficiència superior del producte
  • Sabors naturals i agradables
  • Fabricació local
  • Resultats òptims

Nutrició esportiva

Equip de recerca i desenvolupament:

megaplus-productes-nutriconalesEl nostre compromís, fer cada dia millors productes, Podem realitzar-ho gràcies a un equip de treball altament qualificat i especialitzat en el camp de la nutrició esportiva

Desenvolupem productes sempre pensant en la qualitat i sabor. Per fer-ho, el nostre Departament d' I + D s'esforça cada dia per trobar les fórmules perfectes. Com a resultat, podem oferir productes amb eficiència superior. D'altra banda, les estrictes proves, que fan que els nostres productes siguin agradables de prendre.

Control de qualitat:

El rendiment esportiu, té una relació directa amb la qualitat dels aliments ingerits per l'atleta. Els Fabricació-megaplusaliments, l'aigua i l'oxigen són els ingredients a través dels quals, el metabolisme humà obté energia i elements formadors de nous teixits. L'exercici de l'esport que es practica amb una ingesta d'aliments sòlids i líquids és la combinació ideal per a una excel.lent condició física.

Els nostres productes, especialment dissenyats per a aquesta finalitat, compleixen els màxims estàndards de qualitat, ja que estan subjectes als controls més estrictes.

A més a més, els nostres productes s'han creat pensant en tothom, per això tenim productes lliures de lèrgens i gluten.