Aquests són els consells per a cada fase:

Esports d'equip posa a prova la força i el poder de l'esportista durant un llarg esforç i a intervals. Aquest exercici requereix per tant una producció d'energia ràpida a través de les reserves de glucogen.

La preparació per a aquest tipus d'esport ha d'incloure la ingesta d'abundants hidrats de carboni que provenen d'aliments com l'arròs, suplements de patates o fruita fresca i nutricional. També és aconsellable menjar una quantitat suficient de proteïnes en aquest tipus d'energia de l'esport és fonamental pels moments de més intensitat. Sempre prendre un suplement de vitamina-mineral.

Productes recomanats

VITAPOL

vitapol-megaplus

ENERGIA SEQÜENCIAL

Sequencial energy

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

OVOAVENA

ovoavena-megaplus

FLOCS DE CIVADA

coposdeavena-megaplus

TOTAL D'ENERGIA

total-energy-megaplus

TIR DE RESISTÈNCIA

shot-endurance-megaplus

LA CREATINA CREATONA

creatina-competicion-megaplus

Durant l'ordinador important minerals rics en esports esports beu cada 20-30 minuts que ens assegurin òptima hidratació per sentir-se plenament en tot moment.

Productes recomanats

BEGUDA TONIFICANT —–

drink-tonic-megaplus

BEGUDA ENERGÈTICA ——

drink-enrgy-megaplus

GEL D'ENERGIA ———-

energy-gel-megaplus

INHIBILAK ———-

recovery-megaplus

PIRULETA ———–

chupetin-megaplus

RECUPERACIÓ DE SÈRUM DE LLET

WHEYRECOVERYBARCHOCOLATE

La intensitat a la qual ens sotmetem al nostre cos poden ser molt alt a intervals i durant un llarg període de temps, El que pot generar un fort desgast nostre cos, per tant,, És important ingerir aliments i alta en greixos proteïnes gratis suplements per regenerar els músculs. No podem oblidar que tampoc glicogen recàrrega botigues amb els aliments i suplements basats en hidrats de carboni.

En aquest tipus d'esports, A més a més, destrucció muscular pot generar gran fatiga central, Suplementació aminoàcids Ramificats és important, tant pel seu paper com a estructural energètic.

Productes recomanats

AMINOÀCIDS RAMIFICATS COMPLETO + GLUTAMINA ————-

bcaa-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

RECUPERAR EL PODER

recupere-power-megaplus

Envia'ns les teves preguntes    TRACTAMENT DE DADES. -Informació de la clàusula:

    El text que es mostra a continuació han de figurar en totes aquelles formes que utilitzen per recollir les dades personals dels seus clients, Si realitza sobre paper com si es recullen a través d'un formulari web. RESPONSABLE: Identitat: Artesania Agricola S.A.. - Adreça: Crta de Vilafranca-WG C15B Km, 5 de Sant Pere de Ribes (Barcelona, Espanya), respectivament.- Telèfon: 93 896 28 35 - Correu electrònic: info@megaplus.es. En nom de l'empresa, podem tractar la informació que vostè proporciona per a prestar el servei demanat, Comprovi el seu preu. Les dades proporcionades es mantindrà sempre que la relació durant els anys necessaris complir amb les obligacions jurídiques o comercials. Les dades no es transfereix a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir la confirmació sobre si en Doblerc comunicacions s.l.. Per tant estan tractant de la seva personal dades tenen dret a accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no és necessari.

    També demano la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb la demanada i fidelizarle com a client.

    No