Aquests són els consells per a cada fase:

elefant blanc

Esports de resistència i la força requereixen bona preparació nutricional.

Generals carbohidrats i proteïnes d'alt valor biològic ha de ser empassat antelació, és a dir, collations on dominen la embotits baixos en greixos (carn d'aviram o de peix blanc), així com les patates, arròs, fruita o verdura.

En aquest tipus d'esports, les proteïnes poden ser utilitzats no només pel múscul, però també a sintetitzar els enzims i hormones que degraden en els esforços combinats de resistència i la força. Sempre prendre un suplement de vitamina-mineral.

Productes recomanats

NIT LENTA PROTEÏNA

NIGHT-MEGAPLUS

RECUPERAR EL PODER

recupera-power-megaplus

BCCAA´S + GLUTAMINA

bcaa-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

elefant blanc

Durant aquest tipus d'esports esports, Vostè ha de mantenir òptima hidratació del cos i begudes riques en minerals i hidrats de carboni 20-30 minuts.

També, hauria de consumir és aliments sòlids i energia com fruits secs o fruita fresca i suplements nutricionals que ens asseguren el manteniment de la glucosa a la sang com aviat glicogen botigues comencen a disminuir.

Productes recomanats

BEGUDA TONIFICANT —–

drink-tonic-megaplus

PIRULETA ———–

chupetin-megaplus

RECUPERACIÓ DE SÈRUM DE LLET

whey-premium-megaplus

GEL D'ENERGIA ———-

energy-gel-megaplus

BEGUDA ENERGÈTICA ——

drink-enrgy-megaplus

INHIBILAK ———-

recovery-megaplus

elefant blanc

En un esforç conjunt de fase força i recuperació, És important menjar aliments i suplements rics en proteïnes sense greix.

També podem assegurar una bona recuperació menjar proteïna d'absorció lenta suplements abans d'anar a dormir.

En aquest tipus d'esports, A més a més, destrucció muscular pot generar gran fatiga central, Suplementació aminoàcids Ramificats és important, tant pel seu paper com a estructural energètic.

Productes recomanats

AMINOÀCIDS RAMIFICATS COMPLETO ————-

bcaa-megaplus

AMINOLIQUID GRUP

amino-megaplus

LA CREATINA CREATONA

creatina-competicion-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

TIR DE RESISTÈNCIA

extrem-recovery-megaplus

Envia'ns les teves preguntes    TRACTAMENT DE DADES. -Informació de la clàusula:

    El text que es mostra a continuació han de figurar en totes aquelles formes que utilitzen per recollir les dades personals dels seus clients, Si realitza sobre paper com si es recullen a través d'un formulari web. RESPONSABLE: Identitat: Artesania Agricola S.A.. - Adreça: Crta de Vilafranca-WG C15B Km, 5 de Sant Pere de Ribes (Barcelona, Espanya), respectivament.- Telèfon: 93 896 28 35 - Correu electrònic: info@megaplus.es. En nom de l'empresa, podem tractar la informació que vostè proporciona per a prestar el servei demanat, Comprovi el seu preu. Les dades proporcionades es mantindrà sempre que la relació durant els anys necessaris complir amb les obligacions jurídiques o comercials. Les dades no es transfereix a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir la confirmació sobre si en Doblerc comunicacions s.l.. Per tant estan tractant de la seva personal dades tenen dret a accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no és necessari.

    També demano la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb la demanada i fidelizarle com a client.

    No