Aquests són els consells per a cada fase:

Esports de resistència són requisits importants d'energia i vitamina.

Us recomanem començar la preparació per a aquest tipus d'activitat tan lluny per endavant com sigui possible.

És necessari aconseguir els millors resultats d'una ingesta d'aliments rics en carbohidrats com patates abundant, arròs, pasta o fruita fresca. A més a més, suplements nutricionals per millorar el manteniment dels dipòsits de glucosa i glicogen omplint pot ser especial eficàcia per atleta. Sempre prendre un suplement de vitamina-mineral.

Productes recomanats

VITAPOL

 

vitapol-megaplus

CARBÓ TOTAL COMPETÈNCIA

total-carbo-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

TIR DE RESISTÈNCIA

shot-endurance-megaplus

ENERGIA SEQÜENCIAL

Sequencial energy

LIPOPLUS – C——-

LIPOPLUS-C-EXPOSITOR

Durant el desenvolupament d'aquest tipus d'activitat física és molt important per mantenir la hidratació del cos a nivells òptims. Això farà el nostre cos funcioni de manera òptima, Ja que la pèrdua d'aigua amb el nostre rendiment físic té una immersió. Per tant recomanem la ingesta de molta aigua durant el desenvolupament de l'activitat, així com isotònica o suplements d'energia que ens permeti d'ampliar l'esforç per més temps.

Productes recomanats

BEGUDA TONIFICANT

drink-tonic-megaplus

BEGUDA ENERGÈTICA

drink-enrgy-megaplus

BARRES SOLAPA JACK

barritas-megaplus

SÈRUM RECUPERACIÓ BAR

WHEYRECOVERYBARCHOCOLATE

GEL D'ENERGIA

energy-gel-megaplus

GEL EXTREMA

extrem-recovery-megaplus

INHIBILAK

recovery-megaplus

PIRULETA

chupetin-megaplus

La intensitat a la qual ens sotmetem al nostre cos poden ser molt alt a intervals i durant un llarg període de temps, El que pot generar un fort desgast nostre cos, per tant,, És important ingerir aliments i alta en greixos proteïnes gratis suplements per regenerar els músculs. No podem oblidar que tampoc glicogen recàrrega botigues amb els aliments i suplements basats en hidrats de carboni.

En aquest tipus d'esports, A més a més, destrucció muscular pot generar gran fatiga central, Suplementació aminoàcids Ramificats és important, tant pel seu paper com a estructural energètic.

Productes recomanats

RECUPERACIÓ DE SÈRUM DE LLET

WHEYRECOVERYBARCHOCOLATE

RECUPERAR EL PODER

recupera-power-megaplus

SOLAPA
JACK

barritas-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

Envia'ns les teves preguntes    TRACTAMENT DE DADES. -Informació de la clàusula:

    El text que es mostra a continuació han de figurar en totes aquelles formes que utilitzen per recollir les dades personals dels seus clients, Si realitza sobre paper com si es recullen a través d'un formulari web. RESPONSABLE: Identitat: Artesania Agricola S.A.. - Adreça: Crta de Vilafranca-WG C15B Km, 5 de Sant Pere de Ribes (Barcelona, Espanya), respectivament.- Telèfon: 93 896 28 35 - Correu electrònic: info@megaplus.es. En nom de l'empresa, podem tractar la informació que vostè proporciona per a prestar el servei demanat, Comprovi el seu preu. Les dades proporcionades es mantindrà sempre que la relació durant els anys necessaris complir amb les obligacions jurídiques o comercials. Les dades no es transfereix a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir la confirmació sobre si en Doblerc comunicacions s.l.. Per tant estan tractant de la seva personal dades tenen dret a accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no és necessari.

    També demano la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb la demanada i fidelizarle com a client.

    No