"Per estar al cim"

Preparació, Velocitat i potència

En esports de velocitat i potència, el bon rendiment ve donada pel desenvolupament d'una gran capacitat de força en el menor temps possible. Aquest tipus d'esforç requereix una preparació nutricional centrada a les proteïnes.
Per això recomanem proteïna en alimentació baixa en greixos, com la carn d'aus o el blanc de peix i els suplements nutricionals Megaplus de proteïnes d'alt valor biològic. Basat en l'aminoàcid suplements també són importants, per la seva funció estructural i energia.

Productes recomanats

AMINOÀCIDS RAMIFICATS COMPLETO ————-

bcaa-megaplus

AMINOLIQUID GRUP

amino-megaplus

LA CREATINA CREATONA

creatina-competicion-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

TIR DE RESISTÈNCIA

extrem-recovery-megaplus

El tipus d'esforç que va fer en aquest tipus d'esports és a intervals, és a dir, que entre sèrie i sèrie, que hi ha un temps d'espera, on emmagatzema glicogen basat en hidrats de carboni per ràpida disponibilitat i suplements de begudes d'energia ha de ser regenerat, per assegurar-se que tenen l'energia i poder suficient per a la següent sèrie.

D'altra banda, l'aigua perduda depèn de la durada de l'esforç i de les condicions ambientals de baixa que es realitza i és acompanya sempre d'una pèrdua de sals minerals que compensarà amb begudes isotòniques.

Productes recomanats

BEGUDA TONIFICANT —–

drink-tonic-megaplus

PIRULETA ———–

chupetin-megaplus

RECUPERACIÓ DE SÈRUM DE LLET

whey-premium-megaplus

GEL D'ENERGIA ———-

energy-gel-megaplus

BEGUDA ENERGÈTICA ——

drink-enrgy-megaplus

INHIBILAK ———-

recovery-megaplus

Després d'un esforç de força i velocitat, on el cos sovint pateixen un gran desgast, Es recomana prendre suplements basats en proteïnes que ajuden el múscul regenerar.

Productes recomanats

NIT LENTA PROTEÏNA

NIGHT-MEGAPLUS

RECUPERAR EL PODER

recupera-power-megaplus

BCCAA´S + GLUTAMINA

bcaa-megaplus

RECUPERACIÓ DE L'EXTREM

extrem-recovery-megaplus

Envia'ns les teves preguntes    TRACTAMENT DE DADES. -Informació de la clàusula:

    El text que es mostra a continuació han de figurar en totes aquelles formes que utilitzen per recollir les dades personals dels seus clients, Si realitza sobre paper com si es recullen a través d'un formulari web. RESPONSABLE: Identitat: Artesania Agricola S.A.. - Adreça: Crta de Vilafranca-WG C15B Km, 5 de Sant Pere de Ribes (Barcelona, Espanya), respectivament.- Telèfon: 93 896 28 35 - Correu electrònic: info@megaplus.es. En nom de l'empresa, podem tractar la informació que vostè proporciona per a prestar el servei demanat, Comprovi el seu preu. Les dades proporcionades es mantindrà sempre que la relació durant els anys necessaris complir amb les obligacions jurídiques o comercials. Les dades no es transfereix a tercers, excepte en casos on hi ha una obligació legal. Vostè té el dret d'obtenir la confirmació sobre si en Doblerc comunicacions s.l.. Per tant estan tractant de la seva personal dades tenen dret a accedir a les dades personals, rectificar les dades inexactes o sol·licitar la seva supressió quan les dades ja no és necessari.

    També demano la seva autorització per oferir productes i serveis relacionats amb la demanada i fidelizarle com a client.

    No