POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES

Qui és el responsable del tractament de les seves dades?

Titular: Artesania Agricola S.A..
Domicili social: Ctra de Vilafranca C15B km: 5,2 de Sant Pere de Ribes (Barcelona), Espanya.
CIF: A-08387854
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona, la 16-3-1976

ARTESANY AGRÍCOLA, S.A. Són conscients de la seva preocupació sobre com utilitzem les seves dades personals, i reconeixem la importància de protegir la teva privacitat. Aquesta Política de Privacitat explicarà com ARTESANÍA AGRÍCOLA, S.A. Captura i gestiona les teves dades. Explica quines dades recollim, Com els utilitzem, Per què els necessitem i com et pot beneficiar o interessar. Pots contactar amb nosaltres a rgpd@artesaniaagricola.com Si tens alguna pregunta o comentari, o si vols exercir algun dels teus drets.

Quines dades personals recollim??

Els paràgrafs següents descriuen les diferents finalitats per a les quals recopilem i processem les vostres dades personals., així com els diferents tipus de dades personals que es recullen per a cada finalitat. Tingueu en compte que no totes les finalitats que s'indiquen a continuació tindran la mateixa rellevància per a cada interessat..

Atenció al client.

Utilitzem les seves dades personals per a finalitats relacionades amb la prestació de serveis als clients, Incloure respostes a les seves sol·licituds. Aquest tipus de servei sol implicar el processament d'algunes dades de contacte., així com informació relacionada amb el contingut de l'aplicació (és a dir,. estat de la comanda, Aspectes tècnics, Queixes o dubtes sobre el producte, Preguntes generals, etc..).

Concursos, màrqueting i altres promocions.

Amb el teu consentiment (Quan sigui necessari), Processem les seves dades personals per proporcionar-li informació sobre béns i serveis (és a dir,. comunicacions de màrqueting, Campanyes o promocions). L'anterior es pot fer a través del correu electrònic, Anuncis, trucades telefòniques o per correu postal, d'acord amb la legislació aplicable en cada moment. Algunes de les nostres campanyes i promocions estan gestionades per llocs web i/o xarxes socials de tercers. L'ús de les seves dades personals és voluntari., el que implica que pot oposar-se al tractament de les seves dades personals (Retirar el seu consentiment) Per a aquests propòsits.

Xarxes socials

Utilitzem les seves dades personals quan interactua en xarxes socials de tercers, (és a dir,. Utilitzar característiques com "M'agrada"), Per oferir-te anuncis i dirigir-te a les xarxes socials. Podeu obtenir més informació sobre com funcionen aquestes característiques, les dades de perfil que obtenim de vostè, Com excloure aquestes característiques, Accedir a les polítiques de privacitat de les principals xarxes socials.

Personalització (en línia i fora de línia)

Amb el teu consentiment (Quan sigui necessari), tractarem les seves dades personals per (jo) Analitza les teves preferències i hàbits, (Ii) anticipar-te a les teves necessitats a partir de l'anàlisi del teu perfil, (Iii) Millorar i personalitzar la teva experiència als nostres llocs web i apps, (Iv) Assegureu-vos que el contingut dels nostres llocs web i aplicacions està optimitzat per a vostè i els seus dispositius informàtics., (v) proporcionar-li publicitat i continguts orientats als seus gustos i/ o necessitats, i (Serra) Permet participar en funcions interactives, Si vols. Per exemple, le recordaremos su usuario/correo electrónico o nombre de usuario de modo que pueda acceder rápidamente la próxima vez que desee visitar nuestra web o cuando quiera recuperar fácilmente los artículos previamente añadidos a su carrito de la compra.

Basándonos en este tipo de información, y con su consentimiento (Quan sigui necessari), podemos mostrarle contenido o promociones específicas de Artesanía Agrícola, S.A. que se ajustan a sus intereses. El uso de Datos Personales es voluntario, el que implica que pot oposar-se al tractament de les seves dades personals (Retirar el seu consentiment) para esta finalidad.

Gestión de pedidos

Utilizamos sus Datos Personales para procesar y enviar sus pedidos, informarle del estado de los mismos, corregir direcciones y llevar a cabo verificaciones sobre su identidad y otras actividades para la detección del fraude. Això implica el tractament de determinades dades personals i informació de pagament..

Les seves opcions sobre com utilitzem i divulguem les seves dades personals.

Ens esforcem per oferir-li opcions sobre les dades personals que ens va proporcionar. Els següents mecanismes li donen el següent control sobre les seves dades personals:

Cookies/tecnologies similars

Podeu configurar el vostre navegador per rebutjar totes o algunes de les galetes del vostre navegador, o per alertar-te quan s'estan col·locant cookies
Utilitzant

Publicitat, màrqueting i promocions

Donar-se de baixa de rebre comunicacions comercials enviades per qualsevol mitjà, Incloses les xarxes socials de tercers, Pots donar-te de baixa en qualsevol moment.

Publicitat dirigida

La seva informació personal també es pot utilitzar per comparar-la amb la de tercers. (Per exemple, Cercadors d'Internet o proveïdors de xarxes socials, Com google© o Facebook©) Amb finalitats publicitàries, per a la qual cosa és possible que hàgim de comunicar les seves dades a aquests tercers. Utilitzar diferents eines (EJ. "Públic personalitzat") Podem comparar les dades que ens proporcioneu amb qualsevol informació personal sobre vosaltres que formi part del vostre perfil en un motor de cerca o a la vostra xarxa social., Sempre que permetis que aquesta xarxa social les comparteixi amb nosaltres. També podem dirigir la nostra publicitat als usuaris de la xarxa social que tinguin un perfil similar al seu o el dels consumidors habituals dels nostres productes.

També, Podem mostrar-li comunicacions comercials en altres llocs web, inclosos els cercadors que utilitzes o les xarxes socials de les quals ets membre, Comparació dels partits de la seva informació i les seves activitats en els nostres llocs web, comptes o murs amb el d'aquests tercers.

Per què recopilem i utilitzem les seves dades personals??

Recopilem les seves dades personals amb la finalitat de poder oferir-li la millor experiència en línia i proporcionar-li un servei al client de la més alta qualitat. En particular, Recollir, Continuar, utilitzem i compartim les seves dades personals per a les següents finalitats.:

 • a. Gestionar el teu compte d'usuari;
 • b. Mantenir una relació amb els grups d'interès;
 • c. Enviament de comunicacions comercials i promocionals especialment dissenyades per als interessats segons les seves preferències i interessos;
 • d. Gestionar concursos i promocions organitzades;
 • i. Realitzar enquestes d'opinió o estudis de mercat;
 • f. Tramitar i respondre a les seves sol·licituds o contactar amb vostè per tal de respondre a les seves preguntes i/o sol·licituds;
 • g. Autenticar la identitat de les persones que es posen en contacte amb nosaltres per telèfon, mitjans electrònics o qualsevol altra forma de comunicació;
 • h. Per oferir-li productes i comunicacions personalitzades, Així com recomanar productes als nostres clients;

També, i sempre que ens hagis prestat el teu consentiment marcant la casella respectiva establerta a aquest efecte en el formulari de registre, podem tractar les seves dades a:

 • a. Enviar-li comunicacions comercials i promocionals especialment dissenyades per als interessats segons les seves preferències i interessos.
 • b. Proporcionar-li i mostrar-li informació i publicitat en xarxes socials o serveis de tercers en els quals s'ha registrat, Sempre que siguis usuari d'ells, i d'acord amb les condicions legals i polítiques de privacitat que hagi acceptat en tot moment, o la configuració de privacitat que hagi triat en aquestes xarxes socials o serveis de tercers. Per fer-ho, Podem divulgar les seves dades personals a aquests tercers., Inclosos els teus interessos i preferències, per poder mostrar-li publicitat adequada a ells.

Amb el consentiment sol·licitat en el punt anterior, serà més fàcil obtenir la informació comercial que se li mostra perquè coincideixi exactament amb el que està buscant.

Tingueu en compte que, Encara que no ens hagis donat aquest consentiment, Podeu consultar informació comercial a les nostres xarxes socials o en llocs web de tercers, a causa de la compra d'espai publicitari en aquestes plataformes i d'acord amb les normes d'ús de les mateixes, sense que això impliqui accés a les seves dades personals per part d'ARTESANÍA AGRÍCOLA, S.A..

També és possible que necessitem les seves dades personals per complir amb les obligacions legals o en relació amb qualsevol relació contractual que puguem tenir amb vostè..

Drets sobre les teves dades

Dret d'accés a les seves dades personals i rectificació

Tens dret a accedir, Corregir o actualitzar les seves dades personals en qualsevol moment. Entenem la importància d'aquest dret i que vol exercir els seus drets.

Dret a la portabilitat de les seves dades

Les teves dades personals són portàtils. Això vol dir que es poden moure, Copiat o transmès electrònicament. No obstant això, Aquest dret només s'aplica quan:

 • a. El tractament es basa en el seu consentiment;
 • b. El tractament es realitza per a l'execució d'un contracte.

Dret a la supressió de les seves dades personals

Vostè té dret a sol·licitar que les seves dades siguin eliminades si:

 • a. Les seves dades personals ja no són necessàries en relació amb les finalitats per a les quals van ser recollides.; o
 • b. Retirar el consentiment que ens ha proporcionat prèviament per tractar les seves dades personals, i no hi ha cap altra obligació legal de tractar aquestes dades.; o
 • c. Vostè s'oposa al tractament de les seves dades personals amb finalitats de màrqueting directe; o

Si desitja eliminar qualsevol dada personal, podem conservar sobre vostè., Prendrem les mesures raonables per respondre a la seva sol·licitud en relació amb els requisits legals. Si les dades personals no són necessàries per a cap propòsit i no tenim cap obligació legal de conservar-les, Farem tot el possible per eliminar-los permanentment.

Dret a la limitació del tractament

Vostè té dret a limitar el tractament de les seves dades personals si:

a. No considera que les dades personals que puguem tenir sobre vostè siguin exactes.; o
b. Les dades personals no es tracten legítimament, En lloc d'eliminar les dades, Prefereix limitar el tractament; o
c. Ja no necessitem conservar les dades personals per a la finalitat per a la qual van ser recollides., però necessiteu que les dades s'estableixin, Exercir o defensar qualsevol reclamació legal; o
d. Vostè s'ha oposat al tractament de les seves dades personals i està a l'espera de la comprovació que efectivament els seus interessos en relació amb aquesta oposició prevalen els interessos legítims per al tractament de les seves dades..

Si desitja limitar el nostre tractament de les seves dades personals, Prendrem les mesures raonables per respondre a la seva sol·licitud d'acord amb els requisits legals.

Dret a l'objecte

Vostè té dret a oposar-se al tractament de les seves dades personals en qualsevol moment..

Dret a presentar una reclamació davant l'autoritat competent

Recorda que en qualsevol moment pots presentar una reclamació davant l'autoritat de protecció de dades competent en qualsevol moment, en relació amb el tractament de les seves dades personals.

Període de retenció de dades

Durant el temps mínim necessari a l'efecte del seu tractament, o fins que l'usuari sol·liciti la seva supressió.

Pot exercir qualsevol dels seus drets posant-se en contacte amb nosaltres a rgpd@artesaniaagricola.com.

Com protegim les seves dades personals

Entenem que la seguretat de les seves dades personals és important.. Fem els nostres millors esforços per protegir les seves dades personals de qualsevol ús o accés no autoritzat., interferència, pèrdua, modificació o divulgació. Hemos implementando una serie de medidas de seguridad para ayudarle a proteger sus datos personales.

Cuando compartimos sus datos, nos aseguramos de que solo lo hacemos con organizaciones que protegen sus datos personales y cumplen con las normativas de privacidad de una forma similar o igual a como lo hacemos nosotros.

Per exemple, podemos comunicar sus datos con aquellos proveedores que, en nombre nuestro, nos prestan un servicio, por lo que nunca tratan los datos para finalidades suyas propias. Ejemplos de estos proveedores son todos aquellos que nos ayudan con el mantenimiento de la plataforma técnica de Artesanía Agrícola, S.A. como es, el envío de la newsletter, análisis estadístico de datos, etc..

Sus datos personales no se compartirán, venderán, llogar o divulgar de qualsevol manera diferent de la descrita en aquesta Política de Privacitat o el que s'informa en el moment de la recollida de les seves dades. Sense perjudici de l'anterior, Tanmateix, Podem compartir les seves dades quan així ho exigeixi qualsevol llei o autoritats competents..

Com contactar amb nosaltres

Si tens qualsevol dubte o consulta, Comentaris o queixes en relació amb aquesta Política de Privacitat o el tractament de les seves dades personals, Contacta amb nosaltres a rgpd@artesaniaagricola.com

Data de l'última actualització d'aquesta Política de Privacitat: 25 maig de 2018.