MegaPlus

Vitamina C ha de ser sempre present en la nostra dieta, És un potent antioxidant, facilita l'absorció de ferro, Té un paper important en la síntesi de col·lagen, ja que ajuda a la reparació dels teixits qualsevol part del cos i redueix la probabilitat d'infeccions.

VITAMINA C

Vitamina C, també conegut com anti-scorbus vitamina o àcid ascòrbic, és un soluble en aigua de vitamina essencial per al desenvolupament i el creixement.

La suplementació de la vitamina C està associat generalment amb un millor funcionament del sistema immunològic, actuant sobre el primer nivell de defensa contra els agents externs i protegint també contra el dany oxidatiu a les cèl·lules. No obstant això, en l'esport, l'alta dosi de vitamina C de suplementació té com a objectiu mantenir la capacitat de resposta a majors demandes d'estrès repetitiu.

Especialment en els esports aerobis a llarg termini hi ha un major risc d'oxidació, però en prendre vitamina C com una ajuda ergogènica, vostè obté efectes favorables sobre la capacitat aeròbica i la força muscular, també ajuda a combatre el dany muscular en l'exercici excèntric i, contribueix al tractament d'algunes manifestacions de fatiga, així com en l'excés de formació i en una possible adaptació hormonal per a l'exercici.

PRODUCTES RECOMANATS: